Elérhetőség

Ha közvetlenül szeretne elérni bennünket, ha kérdése lenne a szállással vagy a foglalásával kapcsolatban a következő módon teheti:

Címünk: 8646 Balatonfenyves Rigó u. 14.
Telefon: +36 -30 -566 -0036 vagy
+36 -30 -977 -5241
E-mail: ezustsiralynyaralo@gmail.com
Facebook: fb.com/ezustsiralynyaralo
Kapcsolattartó: dr. László Adrienne,

Kádár Zsolt

Adószám: 53414517-1-42

Írjon nekünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével,  ha szeretne szállást foglalni  vagy bármilyen kérdése van.
Itt fogadjuk  javaslatait,  észrevételeit vagy visszajelzését is. Előre is köszönjük!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Megközelítés

Autóval

Balatonfenyves a Balaton déli partján fekszik, az M7-es autópálya 160 km jelzésű kijáratánál kell lehajtani. A lehajtás rávezet a régi 7-es útra, ezt elérve és ott jobbra fordulva rögtön beérünk Balatonfenyvesre. Egyenesen haladva pár száz méter után, kisvasút vasútiátjáró előtt balra fordul kell fordulni. A MÁV vasúti átjárón áthajtva balra kell ismét fordulni, a parttal párhuzamosan haladó Mária utcára. A kikötőt elhagyva jobb oldalon a partra szaladó un. „madaras” utcák (mindegyik valamely madár nevét viseli) közül a nyolcadik a Rigó utca, amelynek a végén, közvetlen parti ingatlanon áll a nyaralóház.

Vonattal

A MÁV vasútállomástól (ez fő vasútállomás) nyaralóházunk kényelmes sétatávolságra, pontosan 1 km távolságra helyezkedik el.
A MÁV menetrendje itt érhető el:
http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/uf

Repülővel

Külföldről érkező (elsősorban német) vendégeinknek nagy könnyebbséget jelenthet, hogy kevesebb, mint fél órás távolságra (32 km) van az egyre szélesebb spektrumú, bővülő szolgáltatásokat kínáló sármelléki repülőtér. A reptérre menetrendszerűen közlekednek járatok a következő német városokból: Berlin, Hamburg, Drezda, Lipcse, Frankfurt, Erfurt, Friedrichshafen, Düsseldorf.
A reptérről taxival vagy a helyszínen bérelhető autóval is megközelíthető rövid idő alatt nyaralóházunk, de amennyiben megoldható, mi is szívesen vállaljuk a transzfer lebonyolítását.
A reptéri szolgáltatásokról és a menetrendről részletes információk itt találhatók:
http://www.hevizairport.com/