Bemutatkozás

Elege van a túlzsúfolt, éjszaka is hangos vízparti nyaralóhelyekből és valóban nyugalmas üdülésre vágyik idilli környezetben? Végre egy igazán vendégközpontú, barátságos, modern, kényelmes és jól felszerelt nyaralóban szeretné eltölteni a szabadságát családjával vagy barátaival?
Várjuk szeretettel vadonatúj Ezüstsirály Nyaralóházunkba, amely a kellemes, nyugodt, családias légköréről híres Balatonfenyvesen, közvetlen vízparti telken, csodálatos Natura 2000 nagybereki környezetben fekszik!

A vendéglátókról

Öt gyermekünkkel (akik mára már nagy tinédzserek) az elmúlt évtizedben magunk is sok-sok nyaralóházban megfordultunk vendégként. Voltak rossz, kevésbé rossz, tűrhető tapasztalataink, de általánosságban azt érzékeltük, hogy a mai szálláshely kiadó vendéglátásban sajnos nagyon a szűklátókörű, rövid távú és nyereségmaximalizált gondolkodás tükröződik. Hiányzik az igazi vendégközpontúság, ahol a vendéglátó a vendég szemével igyekszik végignézni és felmérni, biztosítani azokat – a sokszor nem is túl költséges dolgokat (pl.: hogy legyen elég ruhaakasztó és pakoló a fürdőben) – amelyek a kényelmet, praktikusságot támogatják, de hiányuk bizony nagyon bosszantó tud lenni. Hiányzik a valódi, igen kifejező, szép magyar szóval „vendégszeretet”, ami miatt jól érzi magát és esetleg máskor is visszatér a vendég.

Több évnyi tapasztalattal, jobbító ötlettel a tarsolyunkban ezért 2014-ben úgy határoztunk, hogy belevágunk és igyekszünk megvalósítani egy olyan nyaralóházat, amely megfelel ezeknek az általunk is fontosnak tartott elvárásoknak. Balatonfenyves a családunk számára régi kedvenc − sok kellemes nyár emléke fűződik ehhez a családias hangulatú, madárfüttyös bereki településhez, ami szerintünk a kisgyerekesek ideális balatoni nyaralóhelye − így erre a településre esett a választásunk. Találtunk is egy éppen félbehagyott, szerkezetkész házacskát a parton, beleszerettünk, megvettük és belevágtunk a továbbépítésébe. Sok szeretettel, gonddal, tervezéssel, előrelátással, praktikus hozzáállással igyekeztünk elérni a kitűzött célt és őszintén reméljük, hogy kedves vendégeink is azt gondolják majd, hogy mindez sikerült!

adrienne

Adrienne

zsolt_web

Zsolt